Moć donošenja odluka

Datum
February 8, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

Koliko puta ste se pitali: šta da radim, koja je ispravna odluka?

Kada se mučimo u procesu donošenja odluka, vršimo pritisak na sebe koji smanjuje našu sposobnost donošenja moćnih odluka.

U ovom predavanju ćemo istažiti kako se prilagoditi promjenljivim okolnostima i razviti jasnoću za lako donošenje moćnih odluka.

Naš predavač, Dr. Dušica Novaković će nam se obratiti online, preko Zoom platforme.

Dr. Dušica Novaković je profesor matematike i računarstva. U zadnjih 25 godina radila je na mnogim univerzitetima u Velikoj Britaniji, od pozicije profesora do dekana. Praktičnom filozofijom i meditacijom se bavi već skoro 20 godina. Dušica strastveno živi život, a posebno je zanima i proučava kako stanje našeg uma utiče na kvalitet našeg života. Intenzivno radi na razumijevanju sebe i života uopšte, te dijeli svoja saznanja kroz mnoga predavanja širom sveta.

Zoom link preko kojeg ćete moći pristupiti predavanju:
https://us02web.zoom.us/j/85760401924

Program možete pratiti i live na Facebook-u (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj) ili nam se pridružiti u našem centru, ulica Envera Šehovića 36, Sarajevo. Nošenje maske je obavezno, uz poštivanje distance.

Bilo da namjeravate pratii program u centru ili preko Zoom-a, prijave su obavezne.
Kada ispunite formular za prijavu, znat ćete da ste bili uspješni po tome da ćete dobiti povratni e-mail s potvrdom da ste prijavljeni. Ako Vam je potrebno više informacija ili imate poteškoća s prijavom molimo Vas da se javite na 061-474-778 ili na prijaveosobnirazvoj@gmail.com.

Registracija za prisustvo u centru: Registracija za online pristup:
This Form has no fields.
This Form has no fields.