“Život bez straha”: besplatan kurs s Marinom Čavić

Datum
March 28, 2021
Vrijeme
10:00 - 13:00
Pozivamo Vas na besplatan kurs na temu ‘Život bez strahau nedjelju, 28.03. od 10:00-13:00.
Strah uništava naš imunološki sistem, naše odnose i svijet. Virus straha je čak više razoran od virusa korone. Saznajte i usvojite tehnike za otklanjanje straha. Osnažite sebe, pronađite unutrašnji mir i živite slobodno.

Prijave za kurs

Kurs će se održati online, preko Zoom platforme. Ako nam se želite pridružiti,  prijave su obavezne, i to preko odgovarajućeg formulara:

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

Nakon prijave, proslijedit ćemo na Vašu e-mail adresu odgovarajuće upute o pristupu.

Ako Vam je potrebno više informacija ili imate poteškoća prilikom prijave, molimo Vas da se javite na 061-474-778 ili naprijaveosobnirazvoj@gmail.com (gdje ćete dobiti odgovor u roku par dana).

O predavaču

Marina Čavić je započela svoje istraživanje meditacije i osobnog razvoja prije 13 godina u Engleskoj, gdje je i odrasla. Njena ljubav za istinu, širenjem univerzalnih vrijednosti i praktičnih metoda za transformaciju, čini ljude više staloženijima, snažnijima i duboko povezanima s unutarnjim mirom. Ona voli poučavati teme samopoštovanja, samovodstva, upravljanja stresom, pozitivnog mišljenja, autentične komunikacje i meditacije. Marina je nacionalni koordinator udruženja za meditaciju i osobni razvoj Brahma Kumaris u Bosni i Hercegovini.