“Svaki trenutak je novi početak”, besplatno predavanje i meditacija sa Palmom Kulić

Datum
June 21, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

Pozivamo Vas na besplatno predavanje na temu “Svaki trenutak je novi početak”, koje će se održati u ponedjeljak, 21.06. od 18:00-19:15.

Na ovom predavanju ćemo kontemplirati o ideji da je svaki dan nova prilika da prihvatimo svoj život i istinski da živimo onako kako sami, duboko u srcu, znamo da trebamo. U našoj sposobnosti da preispitamo svoj život leži i naša najveća snaga da ga promijenimo. Ono što smo naučili iz svojih grešaka i uspjeha je odskočna daska ka divnom osjećaju radosti i buđenja.

Predavanje možete pratiti preko Zoom linka: https://us02web.zoom.us/j/89349747927 ili uživo na Facebooku (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj).

Ako nam se želite pridružiti u našem centru, prijave su obavezne, preko sljedećeg emaia: prijaveosobnirazvoj@gmail.com. Molimo vas pošaljite vaše ime, email i telefonski broj.

O predavaču

Palma Kulić prakticira i podučava Raja Yoga meditaciju preko 25 godina. Njezina toplina, otvorenost i prijateljski stav donosi trenutni osjećaj pripadnosti svima onima koji je susretnu. Po zanimanju savjetnik, Palma živi i radi u Vancouveru, Kanada, i posvećuje veliki dio svog života duhovnoj službi u okviru Svjetskog Duhovnog Sveučilišta Brahma Kumaris.