Predavanje Palme Kulić: Gozba za dušu

Datum
March 15, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

Pozivamo Vas na besplatno predavanje na temu Gozba za dušu: Neka nam hrana bude lijek, neka nam lijek bude hrana‘, u ponedjeljak, 15.03. od 18:00-19:15.

Ono što mislimo i što jedemo ima ogroman utjecaj na nas. Mi smo ti koji odlučujemo hoćemo li odabrati lošu hranu i loše misli ili hranu koja nam daje optimalnu energiju, te misli koje nam podižu vibracije i raspoloženje.

Na ovom predavanju ćemo saznati:

  • koje misli i hrana nam oduzima, a koja nam daje energiju
  • zbog čega većina bolesti započinje u crijevima i u psihi?
  • vidjet ćemo razliku između nepromišljenog i svjesnog konzumiranja hrane
  • zašto je važno da zastanimo prije nego počnemo jesti
  • djelotvornost zahvalnosti i meditacije
Otkrijmo kako pročistiti tijelo i dušu.
Volimo sebe jer mi smo ti koji ćemo provesti ostatak života sa sobom
.

O predavaču

Palma Kulić prakticira i podučava Raja Yoga meditaciju preko 25 godina. Njezina, toplina, otvorenost i prijateljski stav donosi trenutni osjećaj pripadnosti svima onima koji je susretnu.  Po zanimanju savjetnik, Palma živi i radi u Vancouveru, Kanada, i posvećuje veliki dio svog života duhovnoj službi u okviru Svjetskog Duhovnog Sveučilista Brahma Kumaris.

Palma će nam se obratiti online preko Zoom platforme. Program možete pratiti i u našem Centru, ali i live na Facebook-u (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj)

Predavanju možete pristupiti preko Zoom linka:  https://us02web.zoom.us/j/84946157142

Vaše prijave

Bilo da namjeravate pratiti program u centru ili preko Zoom-a, prijave su obavezne na željeni spisak.
Ako planirate doći u naš centar u Sarajevu nalazimo se u Envera Šehovića 36 (prvi sprat), Malta. Nošenje maske je obavezno, uz poštivanje distance. Osposobljen je čistać zraka kao dodatna mjera za vašu sigurnost. Ako se prijavite za dolazak u naš centar i niste u mogućnosti doći, molimo Vas da nas obavijestite kako bi oslobodili već veoma ograničen broj mjesta za osobe koje su na spisku čekanja.

Kada ispunite formular za prijavu, znat ćete da ste bili uspješni po tome da ćete dobiti povratni e-mail s potvrdom da ste prijavljeni. Ako Vam je potrebno više informacija ili imate poteškoća prilikom prijave, molimo Vas da se javite na 061-474-778 ili naprijaveosobnirazvoj@gmail.com (gdje ćete dobiti odgovor u roku par dana).

Prijave za online Prijave za centar
This Form has no fields.
This Form has no fields.

 

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.