“Podignimo vibracije i našu svijest”, besplatno predavanje sa Palmom Kulić

Datum
May 24, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

 

Pozivamo Vas na besplatno predavanje na temu “Podignimo vibracije i našu svijest”, koje će se održati u ponedjeljak, 24.05. od 18:00-19:15.

Podignimo vibracije i našu svijest.

Postoji stara izreka koja kaže mi smo ono što mislimo; mi smo ono što gledamo; mi smo ono što činimo. Da li provodimo vrijeme da “ubijemo” vrijeme, ili provodimo vrijeme da damo život tom vremenu? Da li činimo ono što nas podiže da postanemo najuzvišenija, najrazvijenija verzija sebe?

Naučimo kako da koristimo našu svijest za suosjećanje, ljubav i mir. U transformaciji naše svijesti leži transformacija svijesti cijelog svijeta. U ovm predavanju govorićemo o putu svijesti koji je inovativna, koja neprestano evoluira, raste, koja se poboljšava i pomiće granice onog što je moguće.

 

Predavanje možete pratiti preko Zoom linka: https://us02web.zoom.us/j/81483006406 ili uživo na Facebooku (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj). 

 

O predavaču

 

Palma Kulić prakticira i podučava Raja Yoga meditaciju preko 25 godina. Njezina toplina, otvorenost i prijateljski stav donosi trenutni osjećaj pripadnosti svima onima koji je susretnu. Po zanimanju savjetnik, Palma živi i radi u Vancouveru, Kanada, i posvećuje veliki dio svog života duhovnoj službi u okviru Svjetskog Duhovnog Sveučilišta Brahma Kumaris.