“Ojačajte vašu intuiciju”, besplatno predavanje sa Dr. Dušicom Novaković

Datum
May 4, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

 

Pozivamo Vas na besplatno predavanje na temu Ojačajte vašu intuiciju”, koja će se održati u utorak, 04.05. od 18:00-19:15.

 

Život postaje sve izazovniji u svetu koji se brzo mijenja i zato je neophodno donositi brze i precizne odluke, možda više nego ikad. Intuicija igra ključnu ulogu u donošenju pravih odluka. Pridružite nam se da čujete kako možete ojačati vašu intuiciju.

 

 

 

Predavanje možete pratiti preko Zoom linka: https://us02web.zoom.us/j/87459332628 ili uživo na Facebooku (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj). 

O predavaču

 

Dr. Dušica Novaković je profesor matematike i računarstva. U zadnjih 25 godina radila je na mnogim univerzitetima u Velikoj Britaniji, od pozicije profesora do dekana. Praktičnom filozofijom i meditacijom se bavi već skoro 20 godina. Dušica strastveno živi život, a posebno je zanima i proučava kako stanje našeg uma utiče na kvalitet našeg života. Intenzivno radi na razumijevanju sebe i života uopšte, te dijeli svoja saznanja kroz mnoga predavanja širom sveta.