’Kreiranje zdravih odnosa’, predavanje sa Charlie Hogg

Datum
May 30, 2022
Vrijeme
20:30 - 21:45

Pozivamo Vas na besplatno online predavanje “Kreiranje zdravih odnosa”, koje će se održati  30.05.2022. od 20:30 do 21:45

Vjerovatno najvažnija stvar za srećan život su zdravi odnosi. Možemo provesti cijeli život pokušavajući stvoriti zdrave odnose s drugima, ali zaboraviti da je prva veza sa nama samima. Ako je odnos sa sobom nezdrav, vrlo je teško izgraditi zdrave odnose sa drugima, ali ako je taj odnos zdrav, to je platforma za bogaćenje ljubavlju ispunjene veze.

 

O predavaču

Charlie je odrastao u Melburnu i studirao je arhitekturu na Univerzitetu u Melburnu kada je osjetio unutrašnju želju da putuje kako bi pratio svoje interesovanje za kulturu i istraživao različite duhovne filozofije. Više od tri godine putovao je kroz Aziju, na Bliski istok i Europu. Tokom ovog perioda živio je u mnogim zajednicama uključujući budističku, krisćansku, muslimansku, hinduističku i taoističku, što ga je navelo da dublje istražuje pitanja o životu i smrti i transformaciji.

  1. Charlie je naišao na Brahma Kumaris u Londonu gdje je naučio meditaciju. Nakon obuke za nastavnika, vratio se u Australiju 1977. godine kako bi otvorio BK centar u Collingwood-u, Melbourne, 1980. Nakon toga se preselio u Sydney i postao nacionalni koordinator Brahma Kumarisa u Australiji i predsjedavajući njegovog Upravnog odbora. Sjedište mu je u Sydney-u i redovno posjećuje 40 BK lokacija širom Australije. On je također aktivni član Međunarodne koordinacijske grupe Brahma Kumaris, odgovoran za velike međunarodne projekte i administrativni direktor globalne mreže centara organizacije.

 

Pristup predavanju

Pridružite nam se preko sljedećeg Zoom linka:

https://omshanti.zoom.us/j/98525203716

Meeting ID: 985 2520 3716

Passcode: 390288

Program će se održavati na engleskom jeziku i biće organizovan simultani prevod.