Dobrobit na radnom mjestu

Održavamo predavanja, seminare, kurseve na licu mjesta – dolazimo u Vašu kompaniju, organizaciju, univerzitete i društvene zajednice u Sarajevu i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Naš pristup je jednostavan – mi razumijemo da je bitno pronaći vremena za sebe i ličnu obnovu ukoliko želimo produktivno djelovati na poslu – da bismo bili opušteni i na kraju dana!

Termini naših aktivnosti su fleksibilni – mogu se zakazati u vrijeme koje Vama odgovara.

Naša trenutna ponuda za sesije kako činiti dobro sebi uključuje:

Pauza za meditaciju

Kako biste učinili da se u potpunosti osjećate dobro, obnovite Vašu energiju snagom meditacije. Opustitee Vaš um, tijelo i uživajte u u kratkom izletu iz stvarnosti uz pomoć vođene kreativne vizualizacije.

Samopouzdanje

Izađite iz Vaše zone udobnosti i pokažite ono najbolje od Vas. Budite svoj vođa, prije nego svoj najstrožiji kritičar kako biste popravili Vaše raspoloženje, samoprihvatanje i komunikacijske vještine.

Iskoračite iz Vaše zone udobnosti i pokažite ono najbolje od sebe. Budite svoj vođa, radije nego svoj najstrožiji kritičar kako biste popravili Vaše raspoloženje, samoprihvatanje i komunikacijske vještine.

Pozitivno razmišljanje

Promislite o izazovima, mislite o prilikama. Promislite o problemima, mislite o rješenjima. Naučite razumjeti kako uvježbati svoj um da promjeni svoj stav i pretvori negativno u pozitivno.

Manje stresa

Učinite da stres nestane iz Vašeg života. Ostanite mirni i iznad svega što se dešava. Istražite strategije kako usporiti, kako uravnotežiti život i posao, te kako biti jači od stresa.

Upravljanje vremenom

Završite Vaše poslove radeći pametnije, a ne napornije. Primjenite jednostavne trikove kako biste vrijeme koristili djelotvorno i sa uživanjem, umjesto da dozvolite da vrijeme upravlja Vašim životom!

Opustite Vaš um za Vašim radnim stolom- Lahka Meditacija

Naučite vještine meditiranja koje možete koristiti dok putujete do i sa posla, za vašim radnim stolom,  u kući. Brzi savjeti o tome kako raskrčiti nered u glavi i iz buke doći u mir.

Osnaženje u poslu

Razvijte unutarnju otpornost i povećajte svoj kapacitet da osmislite Vaš doprinos poslu i uzajamnom djelovanju sa ljudima i situacijama i kada se suočavate sa izazovima.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posjetite, možete nas pozvati da Vas posjetimo u Vašoj kompaniji.