Tajne boljih odnosa s Marinom Čavić

Datum
February 15, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15

Svi ljudi žele tri stvari: mir, ljubav i radost, ali često gubimo te kvalitete kroz naše odnose.

Naš predavač, Marina Čavić, će nam predstaviti metode uz koje je moguće poboljšati važne odnose, pronaći unutrašnju snagu, te ponovo živjeti kvalitetno.

Marina Čavić je započela svoje istraživanje meditacije i osobnog razvoja prije 13 godina u Engleskoj, gdje je i odrasla. Njena ljubav za istinu, širenjem univerzalnih vrijednosti i praktičnih metoda za transformaciju, čini ljude više staloženijima, snažnijima i duboko povezanima s unutarnjim mirom. Ona voli poučavati teme samopoštovanja, samovodstva, upravljanja stresom, pozitivnog mišljenja, autentične komunikacije i meditacije. Marina je nacionalni koordinator udruženja za meditaciju i osobni razvoj Brahma Kumaris u Bosni i Herzegovnini.

Zoom link preko kojeg ćete moći pristupiti predavanju:
https://us02web.zoom.us/j/89815876938

Zoom link preko kojeg ćete moći pristupiti meditaciji:
https://us02web.zoom.us/j/81229231380


Program možete pratiti i live na Facebook-u (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj) ili nam se pridružiti u našem centru, ulica Envera Šehovića 36, Sarajevo. Nošenje maske je obavezno, uz poštivanje distance.

Bilo da namjeravate pratiti program u centru ili preko Zoom-a, prijave su obavezne. Kada ispunite formular za prijavu, znat ćete da ste bili uspješni po tome da ćete dobiti povratni e-mail s potvrdom da ste prijavljeni. Ako Vam je potrebno više informacija ili imate poteškoća s prijavom molimo Vas da se javite na 061-474-778 ili na prijaveosobnirazvoj@gmail.com.

 

Prijeve za online predavanje

 

Prijave za dolazak u centar