Predavanje: Da li živite Vašu svrhu?

Datum
February 1, 2021
Vrijeme
18:00 - 19:15
Adresa
Ulica Envera Šehovića 36, Sarajevo
Cijena
Besplatno

Da li mi treba svrha u životu? Koja je moja životna svrha? Kako je pronaći?
To su samo neka od pitanja koja svakodnevno postavljamo sebi, a vjerovatno i pitanja koja su ljudi postavljali sebi od početka čovječanstva. Ovo predavanje će pokušati da Vas približi odgovorima na ova pitanja kako bi mogli da živite život u potpunosti.

Naš predavač, Dr. Dušica Novaković će nam se obratiti online, preko Zoom platforme.

Dr. Dušica Novaković je profesor matematike i računarstva. U zadnjih 25 godina radila je na mnogim univerzitetima u Velikoj Britaniji, od pozicije profesora do dekana. Praktičnom filozofijom i meditacijom se bavi već skoro 20 godina. Dušica strastveno živi život, a posebno je zanima i proučava kako stanje našeg uma utiče na kvalitet našeg života. Intenzivno radi na razumijevanju sebe i života uopšte, te dijeli svoja saznanja kroz mnoga predavanja širom sveta.

Zoom link preko kojeg predavanju može pristupiti neograničen broj sudionika: https://us02web.zoom.us/j/84494346831?pwd=NTQ4V0ZxTERPblZnc2pGWTF5YlpkQT09
Program možete pratiti i live na Facebook-u (https://www.facebook.com/centar.za.meditaciju.i.osobni.razvoj) ili nam se pridružiti u našem centru, ulica Envera Šehovića 36, Sarajevo. Nošenje maske je obavezno, uz poštivanje distance, a broj sudionika je ograničen na 15 osoba.

Bilo da namjeravate pratiti program u centru ili preko Zoom-a, prijave su obavezne.
Kada ispunite formular za prijavu, znat ćete da ste bili uspješni po tome da ćete dobiti povratni e-mail s potvrdom da ste prijavljeni. Ako Vam je potrebno više informacija ili imate poteškoća s prijavom molimo Vas da se javite na 061-474-778 ili na prijaveosobnirazvoj@gmail.com.

 

Registracija za prisustvo u centru: Registracija za online pristup:
This Form has no fields.
This Form has no fields.