Hrabrost da se promijenimo // 12 koraka za transformaciju ljudske svijesti

Datum
December 10, 2020
Vrijeme
18:00 - 19:15

Kako bi promijenili svijet, potrebno je najprije imati hrabrosti promijeniti vlastite misli i svijest. Palma Kulić će nas, kroz predavanje i meditaciju, provesti kroz 12 koraka hrabrosti u transformaciji ljudske svijesti.

Tema će obuhvatiti razmišljanja o tome što nam je potrebno da promijenimo ograničenu percepciju u neograničenu viziju, da promijenimo oslanjanje na spoljašnju moć u vjeru u
našu unutarnju moć, strah u suosjećaj; o tome što nas motivira da postignemo veličinu duha i da veličinu duha razotkrijemo u drugima, o načinu pristupa višoj i neiscrpnoj Snazi koja nas usmjerava i neizmjerno
nadahnjuje na našem spiritualnom putu.

Palma je student i učitelj Raja Yoge pri Brahma Kumaris Svjetskom Duhovnom Sveučilištu od 1994. godine. Tijekom svoje karijere, radila je u našem Veleposlanstvu u Kairu, Egipat potom na televiziji kao urednik Dnevnika za međunarodne vijesti  te kao Savjetnik za financije i osiguranje.

 

 

Zadnje 33 godine Palma živi i radi u Vancouveru u Kanadi, a svoje vrijeme je posvetila  studiju Raja Yoge meditacije, dragocjenim trenucima sa svojom obitelji i radu u korporativnom svijetu.

Palma je aktivna članica Centra za Nenasilne Komunikacije i predstavnik Brahma Kumaris-a u Udruzi viševjerskih tradicija (Multifaith Action Society), dobrotvornoj organizaciji posvećenoj međusobnom razumijevanju i suradnji svih religija svijeta.

Palma je domaćin i voditelj niza zanimljivih radionica i seminara, među kojima su Duhovne žene (Women of Spirit) i Umijeće Življenja (the Art of Living). Vjeruje u nadu, ljubav i novi svijet u kome će moć ljubavi zamijeniti ljubav za moć.

 

Predavanje će se održati u četvrtak u vremenu od 18:00 do 19:15 putem Zoom aplikacije na linku https://us02web.zoom.us/j/84818568793  ili live na službenoj Facebook stranici

Sudjelovanje je besplatno, prijaviti se možete putem formulara jer je broj mjesta ograničen. Nošenje maske je obavezno, uz poštivanje distance. Za eventualne  poteškoće možete se javiti mailom za  prijaveosobnirazvoj@gmail.com.
Za praćenje predavanja putem Zoom-a prijave nisu potrebne. Za sudjelovanje preko naše Facebook stranice, potrebno je da već pratite našu Facebook stranicu Udruženje za meditaciju i osobni razvoj Brahma Kumaris i samo je otvorite na vrijeme. 

This Form has no fields.