Promjeni svoju sudbinu

Da li možemo promjeniti išta u svojim životima? Da li možemo promjeniti svoju sudbinu?

 

Da. Po stepenima. Kako je to moguće? To je pitanje našeg stava i percepcije, ovo određuje kako ćemo iskusiti život. Naš stav i naša percepcija će potpuno obojiti našu viziju, te kako mi procesuiramo informacije i konačno pravimo izbore.

 

Kada je naš pogled na život pozitivan, onda ćemo mi imati vjeru u ovu izjavu: “ Sve uvijek radi za mene…”

 

Nema ništa bolje nego imati pozitivan stav u životu. Što više razmišljamo pozitivno više privlačimo pozitivne stvari u svoj život. Što više mislimo: “ Ja mogu”, onda “Ja ću stvarno moći”. Što više mislimo “to je moguće”, to će više to i postati moguće. Mi smo ti koji imamo snagu da preokrenemo našu sudbinu. Ako ne mi, onda tko?

 

Postoji velika priča o velikom Japanskom ratniku koji se zvao Nabunaga. On je odlučio napasti svog neprijatelja, iako je imao samo jednu desetinu broja muškaraca nego suprostavljena vojska. Ali znao je da će on pobjediti, i također je znao da će njegovi vojnici biti sumnjičavi oko njegovog izbora akcije.

Na putu za bitku on se zaustavio kod Šinto svetišta, i rekao je svom čovjeku: Poslije moje posjete svetištu, bacit ću novčić. Ako bude glava, pobjedit ćemo; ako bude pismo, izgubit ćemo. Sudbina nas drži u svojim rukama.”

Nobunaga je ušao u svetište i ponudio tihu molitvu. Izašao je vani i bacio novčić. Novčić je pao i pojavila se glava. Njegovi vojnici su postali toliko željni borbe da su pobjedili bitku jednostavno.

 

Njegov sluga je rekao poslije bitke. “ Nitko ne može promjeniti glavu sudbine.”

“Svakako da ne” rekao je Nobunaga. Onda je pokazao novčić sa duplom glavom. Bila je glava na obje strane!

 

Tako da, tko je bio zadužen za sudbinu? Sudbina sama, ili Nobunaga?

 

Zašto volimo otići kod proroka kako bi naučili o svojoj budućnosti? Jer želimo izvjesnot u svom životu. Da, stvari su pisane za nas kao naša sudbina, ali možemo preći neke od tih mogućnosti ako tako odaberemo. Sa svojom unutrašnjom snagom i voljom, mi možemo napraviti bolje izbore kako bi promjenili put naše sudbine. Ne radite ništa, i naša sudbina će biti kao ona koja je i predviđena.

 

Sada sa socijalnim medijima, postoji tako mnogo dokaza kako su ljudi kreirali dobre poslovne živote za sebe, koji su oboje i kreativni i zabavni. Ovo je također primjetno kada vidimo duše koje imaju fizički izazov na neki način. Kada promjenimo svoju percepciju možemo ići iza fizičkih limitiranosti koje vidimo. Samo zato što tijelo nije uvijek potpuno funkcionalno, ne znači da je um nefunkcionalan također. Ustvari u isto vrijeme mi smo ti koji patimo zbog invalidnosti u našem stavu i percepciji.

Savršen slučaj bi bio taj od poznatog fizičara Stivena Hovkinga. Njegov kostim nije bio 100%, ali njegov um je definitvno bio super fenomenalan! Ovdje Stiven nije podlegao ograničenostima svog tijela, on je odlučio da ne upadne u zamku svog uma sa ograničenom percepcijom sebe. Tako da, možemo vidjeti da mi zaista možemo promjeniti svoju sudbinu do nekog stepena. Ne moramo uvijek biti zaglavljeni sa vjerom u kojoj smo rođeni. Postoji popularna fraza koja obuhvata ovu ideju veoma dobro.

“Bol je neizbježna, patnja je izbor.”

 

Kako sam prakticirao ljubaznost prema sebi i drugima, ja jačam činjenicu da zaslužujem primiti dobre stvari. Da sam dostojan brinuti se za njih i iskoristiti ih. Tako da, veliki faktor je toga da budemo u mogućnosti primiti je osjećaj da to zaslužujemo i da smo vrijedni toga. Ako ne ja, onda tko? Ovo treba biti stav. To nije arogancija, to je pitanje samopoštovanja.

 

Kakvu god misao da kreiram: Ja sam u mogućnosti da to lahko manifestiram. U stvari ja samo treba to da pomislim i to se desi jednostavno. Ja ne moram to da ponavljam mnogo puta. Ako to radim, onda očito guram dramu, a ništa usiljeno ne traje. Radit će neko kratko vrijeme, ali onda naglo zastane čim prestanem gurati.

 

Bez obzira da li je to novac, veze ili posao, tu može biti samo uspjeh i samo uspjeh. Ali mi trebamo biti ti koji ostajemo pozitivni! Nitko ne može uraditi ovaj posao za nas, nije važno koliko plaćamo svom treneru ili savjetniku. Jer najveća stvar je uvjerenje. Mi smo ti koji vjerujemo u to, ne naš trener. Mi smo ti koji održavamo viziju i možemo vidjeti kako se to dešava u oku našeg uma. I mi ćemo biti ti koji ćemo žeti korist.

 

Sa ovim stavom, mi ne mislimo samo na sebe, nego će čak i naše misli za druge postati istina za njih. Mi ne možemo biti u miru i sreći ako naše komšije nisu. Tako da, mi poželimo svima onima oko naše orbite da budu u dobrom zdravlju, bogatsvu i radosti. Naše dobre želje koje teku u njihovom pravcu pomažu da se to manifestira za njih također. Univerzum koristi sistem automatskog povrata. Šta god da damo vani, će se neizbježno vratiti nama, dobro ili loše.  Ovo je obrazac zakona energije.

 

Tako da ponavljajte ove riječi sebi svakodnevno… Sve radi za mene… Uvijek… Ja imam obilje i protok u svom životu… Ja sam okružen ljupkim i ljubaznim ljudima… Sve dolazi meni lagano i prirodno… Univerzum radi za moje najviše dobro.

 

Vrijeme je… da shvatim da, “Sve uvijek radi za mene…”

© ‘It’s Time…’  by Aruna Ladva, BK Publications London, UK

Povezani članci

Kada tolerirati, a kada se suočiti? Svatko od nas je blagoslovljen snagom toleriranja različitih ponašanja do iste mjere do koje imamo snagu suočiti se s njima. Kada dođe do sudara v...
Uzimati ispravnu podrsku Kaže se da je znanje moć. Na duhovnom putovanju, to postaje očito kada se netko suoči s preprekama dok napreduje. Oni koji nisu upoznati s vjeroj...
Sretni blagdani U svijetu u kojem je sve više i više podjela, vrijeme je da prigrlimo sve duše i da postanemo jedno. Tokom ovih posebnih dana kad se sast...
Uzimati ispravnu podršku Kaže se da je znanje moć. Na duhovnom putovanju, to postaje očito kada se netko suoči s preprekama dok napreduje. Oni koji nisu upoznati s vjerojatn...

Vaš komentar