Nova lokacija Centra

Centar za meditaciju i osobni razvoj, Kalmija Baruha 1, SarajevoSa radošću Vas obavještavamo da se naš Centar za meditaciju i osobni razvoj Brahma  Kumaris od skora nalazi na novoj lokaciji.

Centar se nalazi na Marijinom Dvoru u ulici Kalmija Baruha broj 1 u novoj, prelijepoj zgradi u neposrednoj blizini Sarajevo City Centra.

Što se tiče naših aktivnosti, polako se uhodavamo i stalno dodajemo nove i zanimljive sadržaje. Jedan od njih bio je nedavno održan dvodnevni seminar na temu krivice i nenasilne komunikacije.

Ako ste propustili ove seminare, koristimo priliku da vas sa zadovoljstvom pozovemo na novi niz kreativnih meditacija. Ova vrsta meditacije će biti održana u obliku radionica, refleksije i različitih vježbi kako bi smo mogli da razvijemo svoje skrivene vještine, vrline i kvalitete.
Koristićemo i formu  vođene meditacije koja omogućava da se lakše uđe u vlastiti unutarnji prostor mira.
Učešće u ovakvoj vrsti rada je otvoreno za svakoga pa i za osobe koje nisu nikada učestvovale u meditacijama.

Centar-za-meditaciju-i-osobni-razvoj

Pridružite nam se u prostorijama Centra, svakog petka uveče od 18.00-19.30. Kako je u pitanju grupni rad, molimo vas da dođete malo ranije kako bismo svi bili spremni da počnemo u 18.00.

Još jednom da Vas podsjetimo, Centar se nalazi na Marijinom Dvoru u ulici Kalmija Baruha broj 1,  na 5 spratu – zvono Brahma Kumaris.

Vidimo se uskroro!

Povezani članci

Kada tolerirati, a kada se suočiti? Svatko od nas je blagoslovljen snagom toleriranja različitih ponašanja do iste mjere do koje imamo snagu suočiti se s njima. Kada dođe do sudara v...
Uzimati ispravnu podrsku Kaže se da je znanje moć. Na duhovnom putovanju, to postaje očito kada se netko suoči s preprekama dok napreduje. Oni koji nisu upoznati s vjeroj...
Sretni blagdani U svijetu u kojem je sve više i više podjela, vrijeme je da prigrlimo sve duše i da postanemo jedno. Tokom ovih posebnih dana kad se sast...
Uzimati ispravnu podršku Kaže se da je znanje moć. Na duhovnom putovanju, to postaje očito kada se netko suoči s preprekama dok napreduje. Oni koji nisu upoznati s vjerojatn...