Program sa Sandrom Baksom

Drago nam je što možemo najaviti da ćemo od 27. do 30. jula ove godine, imati 3 vrlo interesantna programa sa Sandrom Baksom.

Prvi je”Opustite tijelo i um” – predavanje koje će se održati u srijedu 27. 07. 2016, od 18.00 – 20.00 sati u KUD “Željezničar”, Valtera Perića 16, Marijin Dvor, Sarajevo.

Opustite tijelo i um

Usred brojnih pritisaka koji izazivaju stres, danas smo gotovo zaboravili svoje prirodno stanje smirenosti i ugode. Na ovom predavanju imat ćete priliku upoznati se sa vrlo jednostavnim tehnikama disanja, relaksacije mišića, vizualizacije i kratke ‘mindful’ meditacije kojima lagano možemo obnoviti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu.

Drugi je dvodnevna radionica “Riješite se negativnih emocija“- koja će se održati 28. i 29.07.2016, od 18.00-20.00 sati u Centru za meditaciju i osobni razvoj BK, u ulici Envera Šehovića 36, na Dolac Malti, Sarajevo.

Rijesite se negativnih emocija

Negativne emocije ugrožavaju naše fizičko zdravlje, ali nas udaljavaju i od našeg prirodnog stanja zadovoljstva i snage kreativnosti, a to znači – od same svrhe života. Pojava tjeskobe i straha; preosjetljivosti i ljutnje signaliziraju da smo izgubili svjesnost o istini “tko sam ja” i da, tako sami sebi blokiramo pristup okeanu mira i ljubavi koji se blista u našem duhovnom srcu.

Treći program je radionica osobnog razvoja “Otkrijte svoje vječno lice” koja će se održati u subotu, 30.07.2016¸od 10.00-13.30 u Centru za meditaciju i osobni razvoj BK, u ulici Envera Šehovića 36, na Dolac Malti, Sarajevo.

Otkrijte svoje vjecno lice

Ako ste se ikad pitali “tko sam ja doista?” ili “zbog čega je moj život ovakav?”, tada ova dvodnevna radionica ima neke odgovore za Vas. Zajedno ćemo
istraživati svoju vječnu autentičnu ljepotu i vrijednosti uz opuštajuće jednostavne vježbe meditacije koje će nam omogućiti da odemo dublje u sebe i čujemo glas svog srca.
Radionica se ne naplaćuje. Vaš dobrovoljni prilog je dobrodošao. Nikakvo predznanje nije potrebno.

Svi programi su besplatni.

Program sa Sandrom Baksom


Program sa Sandrom baksomVoditeljica programa SANDRA BAKSA – svoje istraživanje osobnog razvoja započela je prije 17 godina. Prakticira i poučava meditaciju, baveći se procesom usvajanja pozitivnih stavova i perspektive.

Tečajevima samovodstva pomaže pojedincima u otkrivanju svrhe i stvaranju osobne vizije, a u posljednje vrijeme više se posvetila temi nenasilne komunikacije i osnaživanja samopoštovanja kod žena i mladih.

Povezani članci

Besplatno online predavanje “Nova percepcija... Pozivamo Vas na besplatno online predavanje “Nova percepcija, novi život”, koje će se održati u srijedu, 01.02.2023., od 18:30 do 19:45.  Kakva nam ...
Početni i napredni kurs meditacije sa Marinom Čavi... Pozivamo Vas na besplatni početni i napredni online kurs meditacije, sa Marinom Čavić i Dr. Dušicom Novaković.   Početni kurs će se o...
“Povratak svoje moći kroz traumu”, predavanje sa A... Pozivamo Vas na besplatno online predavanje “Povratak svoje moći kroz traumu”, koje će se održati  25.10.2022. od 18:00 do 19:15. Traumatični životn...
Besplatan početni i napredni online kurs meditacij... Pozivamo Vas na besplatni početni i napredni online kurs meditacije, sa Marinom Čavić i Dr. Dušicom Novaković.  Osnovni kurs će se održavati 04. i 05...